. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

9 Şubat 2012 Perşembe

Taxi Band Live! - 08 Şubat 2012 - SHAFT/Kadıköy


Merhaba.
Dün gece Taxi Band ile Kadıköy Shaft'taki rutin programlarımızdan birini gerçekleştirdik. İstanbul'da 2. kar alarmının verildiği ilk geceydi. Dışarısı çok soğuktu ve kar yağıyordu. Çevre mekanlarda tek tük insan vardı ve dışarıda neredeyse kimse yoktu.
Taxi Band gecenin ikinci grubuydu Bizden önce Karapaks vardı. Konser bittikten sonra yerlerimizi aldık. Tonmaisterimiz, arkadaşımız Serdar seslerimizi aldı. Sesler gayet iyiydi. Yeni EQ gelmiş. Sanırım bununla ilgisi vardı. Gece boyunca da harikaydı diyebilirim. Fazla gecikmeden 00.30 gibi programımıza başladık. Son bir kaç programdır Prince'ten Purple Rain ile başlıyoruz. Cem daha ilk parçadan geniş geniş bir solo atmak ve ısınmak istiyor. Biz de bu şarkıyı tercih ediyoruz. İkinci parçamız Keziah Jones'tan Rhytm is love oldu. 13 parça kadar çaldıktan sonra ara verdik. Biz ara verene kadar özellikle Taxi Band'ı dinlemek için soğuğa rağmen Shaft yollarına düştüklerini bildiğim dinleyicilerimiz şarkılarımıza eşlik ettiler. Ayrıca müzisyen arkadaşlarımız ve yakın dostlarımız da bizi yalnız bırakmadılar. Roka Band'dan Özkan aynı geçen programdaki gibi çıkıp rock 'n roll parçalarda bizimle bass çaldı. Mine gecenin fotoğraf ve videolarını çekti. Ellerinize sağlık arkadaşlar.
İkinci yarıyı biraz geciktirdik ve dinleyicilerde bir nevi shift değişimi oldu. Programa başladıktan hemen sonra eğlenceli gruplar geldi. Programın sonuna kadar bizimle birlikte durmaksızın dans edip tek bir ağızdan şarkı söylediler. 'Kahve Bahane'den (neresi olduğunu bilmiyorum) kalkıp özellikle eğlenmek için Taxi Band'e geldik diyorlardı, umarım yeteri kadar eğlenmişlerdir :)
Gece boyunca ardı arkası kesilmeyen isteklerden 'Should i stay or should i go' ile finalimizi yaptık ve toparlanıp evlerimize dağıldık.
Bu cidden soğuk ve çıkmanın akıl kârı olmadığı günde dahi bizi yalnız bırakmayan ve özellikle Taxi Band için gelen ya da yolu geçip de eğlenerek evine dönen tüm dinleyicilerimize teşekkürler.
Program değişikliği olmazsa Taxi Band 7 ve 21 Martta tekrar sizlerle olacak.
Geceyle ve Taxi Band'le ilgili fotoları ve videoyu aşağıya ekliyorum.

Görüşmek üzere

Taxi Band FaceBook Sayfası;
http://www.facebook.com/taxiband














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder