. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

20 Şubat 2012 Pazartesi

'Birsen Tezer Live!' - 14 Şubat 2012 - Clinic Live Music Club /Sevgililer Günü Özel


Merhaba

14 Şubatta Sevgililer Gününü bizimle geçirmek isteyen dinleyici arkadaşlarımız için Birsen Tezer ve ekip müzisyenleri olarak Beyoğlu 'Clinic Live Music Club’daydık. 19.00’da soundcheck için toplandık. Gürol Ağırbaş’ın Bülent Ortaçgil ile programı olduğundan Alican bizimle çaldı. Seslerimiz çok çok iyi değildi. Gece boyunca da aksaklıklar devam etti diyebilirim. Bass gitar amphlisi çok gürültü yaptı. Mekanın büyük ve yüksek olması sesleri dağıtıyor zaten.
Son konserlerimizde olduğu gibi İstanbul yine soğuk günlerinden birini yaşıyordu. Sevgililer Günü olmasa insanlar dışarı çıkmazdı da bence. Buna rağmen bizi yalnız bırakmayan dinleyicilerimize teşekkür ederiz.
Program saati geldiğinde her zamanki gibi 'Değirmenler’le konsere başladık. Bir set çaldıktan sonra ara verdik. 25 dakika kadar sonra diğer sete başladık. Önce Birsen’le ben sahneye çıktık ve ikinci albümde yer alacak olan ve Birsen’in İlhan Şeşen’le düet yapacağı Tuhaf (Aşk için söylenmemiş her şey) ile programa başladık. Ardından Birsen’in Hüsnü Arkan’ın 'Solo' isimli albümünde kendisiyle düet yaptığı 'Hoş geldin' parçasıyla devam ettik. Daha sonra diğer arkadaşlar yerlerini aldılar. Tüm şarkılarımızı çalarak konserimizi noktaladık. Her şarkıya alkışlarıyla ritm tutan bir dinleyicimizi sözlük yazarları pek hoş görmemiş olsa da gecemiz Sevgililer Gününe yakışır bir atmosferde tamamlandı J Kuliste menajerimiz Koray’ın doğum gününü de kutladık.

Diğer yazılarda mini Türkiye turumuzdan yazıları ve foto/videoları bulabilirsiniz…

Görüşmek üzere...

* ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder