. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

5 Şubat 2012 Pazar

Birsen Tezer Live! - 04 Şubat 2012 Beyoğlu / MASK


Merhaba.
Dün gece yine güzel konserlerimizden birini yaşadık. Birsen Tezer ve ekip müzisyenleri olarak Beyoğlu Mask'taydık.
Dün gece albüm ekibinden benim ve Emre Tankal'ın dışında grubumuza yeni katılan Emre Günaydın (Davul) ve Gürol Ağırbaş ile dönüşümlü çalan Alican Narman (Bass) ile birlikte Birsen Tezer'e eşlik ettik.
Soğuk ve karlı geçen günlerin ardından ilk güneşli gündü. Hava gayet güzeldi. Tüm Beyoğlu, karlı günlerin acısını çıkarırcasına tıklım tıklımdı. Saat 19.00'da soundcheck için Mask'ta toplandık. Arkadaşımız Duygu Dobulga'nın halkla ilişkilerini yürüttüğü Mask'ta, seslerimizi Gürhan Öğütücü arkadaşımız başarılı bir şekilde sağladı. Sesler tüm konser boyunca gayet iyiydi.
Konser öncesi soundcheckimizi tamamladıktan sonra iki grup halinde mekandan ayrıldık. Ben, Emre T., Emre G., Alican, Yelda ve Ceylan, Cambaz Meyhane'de program öncesi yemek yedik. Orada Barış ve Iraz'a rastladık. Konser sonunda onlar da programa dahil oldular.
Saat 22.00 gibi konsere başladık. 'Değirmenler' ilk şarkımızdı. Hep bir ağızdan çaldık, söyledik. 'Di gel yanıma' ile final yaptık. 20 dk.lık bir aradan sonra 2. set programa geçtik. Albümden ve Ortaçgil'den parçalar çaldıktan sonra Birsen kanununu aldı ve 'Seher vakti' ile 'Aşk bu değil'i çaldık. 'Çığlık çığlığa' ile bitirdik. Birsen Tezer her zamanki gibi muhteşem sesi ile bir kez daha kendisini izleyenleri büyüledi, damaklarda tat bırakarak, tekrar görüşmek üzere sahneden ayrıldı...
Ben; Barış, Iraz ve Duygu ile uzun bir süre daha mekanda kaldım ve daha sonra evlere dağıldık.
Dün gece sevdiğimiz dostlarımız, arkadaşlarımız da yanımızdaydı ve her zamanki gibi onları görmek, orada olduklarını bilmek güzeldi. Hepsi kendini bilir :)
Dün çok keyifli bir seyirci vardı. Birsen Tezer dinleyenler iyi bilir; biz hem ekip, hem de seyircimiz, birer aile gibiyizdir. Dolayısı ile biz de onlar kadar zevkle çaldık, söyledik. Soğuk ve karlı günlerin ardından içimizi ısıtan ve boş yer bırakmayacak kadar dolduran, yüzü gülen, bizimle birlikte tek ağızdan söyleyen can bir seyirci vardı. Buradan herkese sevgiler...
09 Şubat 'Gölcük' ve 14 Şubat 'Clinic Live / Sevgililer Günü Özel' programımızdan sonra mini çapta bir Türkiye turnesine çıkıyoruz. Yine bu konserleri de buradan paylaşmaya gayret edeceğim.
Dün gece ile ilgili detaylı fotoğraf ve sahneden bir videoyu yazının sonunda bulabilirsiniz.

Görüşmek üzere...
Ps: Fotolar için Yelda'ya çok teşekkürler...












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder