. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

20 Şubat 2012 Pazartesi

Birsen Tezer Live! [2. Turne, 3. Ayak] Jazz&Rock/Denizli - 16 Şubat 2012



Merhaba.

16 Şubat Cuma günü Denizli Jazz&Rock Bar’da çalmak için Birsen Tezer ve ekip müzisyenleri olarak sabah 11 civarı İzmir’den yola çıktık. Üç saat kadar karlı dağ yollarında ilerledikten sonra Denizli’ye ulaştık. Jazz&Rock bar küçük bir yer, uzun ince bir mekan. Arka tarafta sigara içilen ve havanın durumundan dolayı son derece soğuk olan bir balkonu vardı. Fotolarda Gürol abi dahil İnsanların sırtlarında tek tip kareli battaniyeler görebilirsiniz. Ama mekanın içi özellikle gece olduğunda çok güzeldi. Redd’den Gündoğarken’e, Ogün Sanlısoy’a kadar bir çok şarkıcı ve grup mekanda sahne almış. Hoş bir mekandı. Sahnedeki yerlerimizi belirledik ve soundcheckimizi bitirip otelimize gittik. ‘Şiir’ isminde güzel bir otelde kaldık. Pencereden Denizli’nin koca dağları görünüyordu. Otelin her yerinde bir şairin üç boyutlu portresi ve şiirleri vardı.

Odamızda birkaç saat dinlendikten sonra tekrar mekana geldik ve direkt olarak sahneye çıktık. Yine ‘Değirmenler’le başladık. Denizli seyircisi çok güzeldi. BirsenTezer’i özlemle karşıladılar. Bütün şarkılara eşlik ettiler. Jazz&Rock Bar’ı tıklım tıklım doldurdular. Bolca fotoğraf çektirip albümümüzü imzalattılar.

Yine güzel geçen bir konserin ardından yorgunluğumuzu atıp güzelce dinlenmek ve ertesi günkü Antalya yolculuğuna hazırlanmak için otelimize dönüp jakuzili küvetlerimize serildik J

Antalya konserinde görüşmek üzere…

* ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder