. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

27 Şubat 2012 Pazartesi

Birsen Tezer Live! - 25 Şubat 2012 -Haymatlos/Beyoğlu


Merhaba.
25 Şubat Cumartesi gecesi turne sonrası ilk İstanbul konserimizi Beyoğlu Haymatlos'ta yaptık. Daha önce 3-4 kez Haymatlos'ta sahne aldık. Ses konusunda çok tatmin olduğumuz söylenemez -ki dinleyenler de sözlükte ya da bize yazdıklarında aynı konudan şikayetçiler, dün gece sesler nispeten daha iyiydi diyebilirim. Erken bir saatte soundcheckimizi yaptık ve iki grup haline sonradan buluşmak üzere mekandan ayrıldık.
Emre T. ve Emre G., Alican, Ceylan, Yelda ve ben, yemek yemek için bir kaç mekan bakındıktan sonra Mask programından önce de gittiğimiz Cambaz'da karar kıldık. Program öncesi geleneğimiz üzerine biraz demlenip biraz da sohbet, muhabbet edip sahne gerginliğini atmaya çalıştık.

Gürol Ağırbaş'ın Zuhal Olcay ile Ankara'da programı olduğu için bas gitarda yine Gürol abi ile bu gibi durumlarda dönüşümlü çalan Alican Narman bizimleydi. Yemek sırasında bayağı bi güldük eğlendik :)

Mekan biraz geç doldu. Hava çok güzeldi. İnsanlar yemeklerini, içkilerini bitirip öyle konser dinlemeye geldiler. Sahneye çıkmamız 11'e doğru oldu. Tüm salon ağzına kadar doluydu. Bizimle olan tüm dinleyici arkadaşlara teşekkürler.

Değirmenler'le ilk sete başladık. Dün gece gitarist Kerem Türkaydın da bizimleydi. Bir kaç parça çaldıktan sonra Birsen Kerem'i sahneye davet etti. Birlikte iki şarkı çaldık. 50 dk. kadar sonra bir sigara molası verdik. Daha sonra ikinci sete başladık. 'Aşk için söylenmemiş her şey' ve 'Hoş geldin'de Birsen'le birlikte düet yaptık. Albüm parçalarımız ve Ortaçgil şarkılarıyla devam ettik.

Dün gece hem biz, hem dinleyicilerimiz hep birlikte ilginç bir duruma şahit olduk. Tolga isimli bir arkadaş sahneye çıkıp mikrofondan sevgilisine evlenme teklif etti :) Bu güzel ânın videosunu ve konserden detaylı fotoğrafları yazı sonunda bulabilirsiniz.

Saat 1'e kadar çaldık. Çığlık çığlığa ile bitirdik. Seyircimiz keyifliydi. Renkli bir gece geçirdik. Sırada Eskişehir (29 Şubat Çarşamba/222 Park) ve Ankara (1 Mart Perşembe/Telwe) konserlerimiz var. Konserlerimize bekliyoruz.
Görüşmek üzere.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder