. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

27 Şubat 2012 Pazartesi

Birsen Tezer Live! - 26 Şubat 2012- TT Arena /Vip Lounge


Merhaba.
26 Şubat 2012 Pazar günü değişik bir sahne tecrübesi yaşadık diyebilirim. TT Arena'da, Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması öncesinde Vip Lounge'ta Birsen Tezer ve ekip müzisyenleri olarak müzik yaptık. Cihan albüm şarkılarını çaldık.

Bir gece öncesinde Beyoğlu Haymatlos'ta çalmıştık ve yorgunduk. Buna rağmen 12.30'da menajerimiz Koray, turnemizin keyifli servisi Sezai ile kapımıza dikildi :) Sabah sabah Sezai'yi görünce keyfim yerine geldi doğrusu. Daha sonra arkadaşları da alıp stada doğru yöneldik.

Bu iş, hayatımda çaldığım beşinci tuhaf tecrübem olacaktı. Daha öncekiler; kuaför salonu, Profilo üretim bandı, cezaevi, koltukçu açılışı ve döner salonu şeklinde sıralanıyor :P
Bu TT Arena Vip Lounge işi de 'statta' çalma olarak nitelendirilirse bu listeye dahil olabilir. Umarım bir gün gerçekten Bon Jovi gibi, U2 gibi yine statta ama bu kez çimlerin üzerindeki sahnede çalma tecrübesini de yaşarım.

TT Arena çok büyük ve lüks bir tesis. Normal zamanda işimin düşmeyeceği de bir tesis ayrıca. Böyle bir yeri ömrüm boyunca yakından inceleme fırsatım olmamıştı. Bu duyguyu yeterince yaşadım bugün. Boşken de doluyken de. Yine de bir Fenerbahçe sempatizanı olarak Şükrü Saraçoğlu'da yaşamayı tercih ederdim, o ayrı.

Soundchecki bitirdikten sonra hazırlanan açık büfeden akşam yemeğimizi aldık. Sanırım su böreği ve profiterol herkesin aklında kalmıştır. Yemekler nefisti. Maçın başlamasına bir saat kadar kala programımıza başladık. Misafirler maç öncesi müziğimizi dinlediler. Salonda Birsen Tezer dinleyicileri de vardı ve bazıları için bu durum gerçekten büyük sürpriz oldu. Hatta Twitter'da 'Maça gelip Birsen Tezer'le karşılaşmak büyük sürpriz' şeklinde dâhi paylaşan arkadaşlar vardı. Okuldan öğrencilerim de maça gelmişlerdi ve beni görünce bayağı şaşırdılar onlar da. En öne geçip bu tuhaf anı görüntülediler :)

Tam 1 saat çaldık ve programımızı bitirdik. Toparlanıp gitmeden önce stat yöneticilerinden bir hanım, maçı izlemek isteyip istemediğimizi sordu. Grupça izlemek istediğimizi belirttiğimizde bizi kontrol odası denen bir salona götürdü. Tüm stada hakim şahane manzarası olan bir salondu. Güvenlik, anons yönetimi vs. gibi karışık işler bu salondan yönetiliyordu. Beşiktaşlı Gürol abi orada kalıp tüm maçı izlemek istedi. 15 dakika kadar maçı izledikten sonra trafiğe kalmamak için ayrıldık. Sezai'nin servisi ile evlerimize dağıldık. Hepimiz için değişik bir gün oldu doğrusu.

Konu ile ilgili fotoları yazı sonunda bulabilirsiniz.
Önümüzde; çarşamba günü Eskişehir 222 ve perşembe günü Ankara Telwe konserlerimiz var.

Diğer Birsen Tezer konser ve Taxi Band program yazılarında görüşmek üzere...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder