. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

24 Mayıs 2012 Perşembe

Birsen Tezer 2. Albüm Kayıtlarımız



Merhaba.
Birsen Tezer'in ikinci albüm kayıtlarına tüm ekip olarak tam gaz devam ediyoruz. Bu hızla gidilirse yakın zamanda müzikseverler beklenen albüme kavuşmuş olacaklar. Albüm içeriği ile ilgili detaylı bilgi veremiyorum. Bilindiği üzere ikinci albümde bir Birsen Tezer İlhan-Şeşen düeti olan 'Aşk üzerine söylenmemiş her şey' de (Tuhaf) yer alacak. Şu an için 7 şarkıyı tamamladık. Albümde çok güzel şarkılar olacağı bir gerçek. Dinleyenler yine 'Cihan' albümünde olduğu gibi demlenerek oturacak şarkılar da kaydettiğimizi fark edecekler. Sürpriz düetler, ilk albümü aratmayacak soundda parçalar yine dinleyicileri bekliyor. 

İkinci albüm Ada Müzik'ten çıkacak. Kayıtlar Ada Müzik Studyosu'nda gerçekleşiyor. Bu albümde klasik ve akustik gitar trackleri Tunç Öndemir'e, elektrik gitar trackleri Emre Tankal'a, bas gitar trackleri Gürol Ağırbaş'a ve davul trackleri de Derin Bayhan'a aittir. Parçalar yine 'Hücum kayıt' tabir ettiğimiz şekilde yani toplu şekilde çalarak kaydediliyor. 

Herkese biraz daha sabır ve sonrasında keyifli bir albüm diliyorum...

Aşağıda, fonda ilk albümden 'İstanbul' eşliğinde stüdyo çalışmalarımızla ilgili video-mix ve fotoğrafları bulabilirsiniz;


























9 yorum:

  1. Böyle görünce ne büyük emek harcanıyor diye düşünüyor insan. Hayatımda hiç korsan cd, dvd ....almamış biri olarak emeğe saygım sonsuz.
    Merakla bekliyorum:)
    Kedi müzikten mest olmuş sanırım:))) Sahipli mi?

    YanıtlaSil
  2. Geceli-gündüzlü büyük emek harcandığı doğrudur. Bu emeğin görünüyor olması ise çok değerli gerçekten, teşekkürler. Bu denli uğraştığınız, maddi manevi tüm birikiminizi ortaya koyduğunuz bir emeği insanların ertesi gün 10 sn.de internetten indirmeleri ne korkunç değil mi?..
    Kedi studyonun kedisi :) Sahibi de İhsan bey.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Hiçbir albümü bu kadar beklemedim. Ne olur bu ay çıksın artık.

    YanıtlaSil
  4. Bir an önce tamamlanması için elimizden geleni yapıyoruz inanın. Beklediğinize değecek. Zaten bitmek üzere. Biraz daha sabır lütfen :)

    YanıtlaSil
  5. Merakla bekliyorum. Daha şimdiden ellerinize, yüreğinize sağlık. Dinlemeden sevdiğim bir albümü beklemek, ilk defa yaşadığım bir deneyim...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba

    Bir üstteki mesajı yazdığım günden beri her gün girip bakıyorum bolg a... Acaba tek taraflı aşk hakkında bir kaç cümle söylüyor mu Usta, yeni albümde?!

    YanıtlaSil
  7. Ben de fırsat buldukça sizi cevaplıyorum. Takibiniz için teşekkür ederim, ederiz.
    Şarkı sözlerindeki detayları sanırım albüm çıktığında hissedebileceksiniz. Anladığım kadarıyla böyle bir durumla karşı karşıyasınız. Umarım derman verecek sözler ve tınılar karşılar sizi albümde.
    Eylül gibi elinizde olacağını düşünüyoruz...

    YanıtlaSil
  8. Aslında durum çok daha karışık :). Eminim derman verecek, iyi gelecek... Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sanatınıza, yüreğinize nefesinize sağlık.

    Baki sevgiyle,
    Bülent

    YanıtlaSil
  9. Albümün büyüsüne kapılıp sizlere teşekkrü etmeyi unuttum... Affedin lüften. Delikanlı en sevdiğim şarkı, ama hepsi öyle güzel ki! Derman oldu nefes oldu! Şahsınızda albüme tüm emeği geçen herkese ve özelikle de büyük usta Birsen Tezere'e teşekkür ederim.

    Baki sevgiyle,

    YanıtlaSil