. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

29 Mart 2012 Perşembe

Birsen Tezer Live! - 26 Mart 2012- VKV Ford Otosan -Gölcük


Merhaba
26 Mart Pazartesi günü Vehbi Koç Vakfı Ford-Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi'nde konserimiz vardı. VKV, Gölcük'te Ford Otosan bünyesinde ücretsiz konserler düzenliyor ve mütemadiyen kaliteli işlere imza atan sanatçıları sahnesinde ağırlıyor. Biz de Birsen Tezer ve ekip müzisyenleri olarak bu sahnede yerimizi aldık. Aslında konser daha önce gerçekleşecekti ama Ford Otosan'ın genel müdürünün vefatı nedeniyle planlanandan bir ay kadar sonra sahne alabildik.
Konserde bizimle ilgilenen, sonradan bir arkadaşımın yeğeni olduğunu öğrendiğim sevgili Fulya Küçükaksoy'dan öğrendiğimize göre; bizim konser için 160 kişilik salona 800 kişilik bir talep olmuş ve yönetim kura yöntemi ile bu 160 kişiyi belirlemek zorunda kalmış. Ne güzel...

Pazartesi günü izin günüm olduğundan bu kez ekipten ayrı gelme gibi bir sorun yaşamadım ve bundan dolayı da son derece mutluydum açıkçası. Saat 13.00 gibi konser minibüsü ile evlerimizden alındık. Gölcük yolu üzerinde deniz kıyısında bir cafede mola verdik.
Ardından tesislere geldik. Fulya Hanım bizi karşıladı. Kulisimize yerleştikten sonra sound check için sahneye yerleştik. Seslerimiz iyiydi. Duyum güzeldi. Tüm konser boyunca da iyiydi diyebilirim. Daha sonra tesiste bulunan şık bir restorana götürdü bizi Fulya Hanım. Burada epey vakit geçirdik. Emre'yle ikimiz restorandaki güzel menüye göz atınca yolda cafede yediğimiz hamburgere ve yetmezmiş gibi üstüne yediğimiz tosta bayağı bi saydırdık :)

Yemekten sonra kuliste yerlerimizi aldık. Kuliste gazoz kapağıyla masaüstünde futbol oynamaktan tutun da bulduğumuz maskelerle şamata yapacak kadar vakit bulduk. Sahne sırası geldiğinde alkışlarla yerimizi aldık. Salonun tamamı doluydu. Seyircimiz yine sessizdi, pür dikkat bizi dinlediler, şarkılarımıza eşlik ettiler, sevdikleri parçaları istek yaptılar. Ekibimizin bass gitaristi Gürol Ağırbaş'ın iki şarkısı olan 108 ve Şelpe'yi de bu konserde seslendirdik. Tüm 'Cihan' albüm parçalarımızı, Ortaçgil'den bir kaç parça ve bir Birsen Tezer-Hüsnü Arkan düeti olan 'Hoş geldin'i Birsen'le ikimiz düet olarak çaldık, söyledik. Tek set program yapıp bitirdik.

Çok güzel seyircimiz vardı. Bayağı mutlu şekilde indik. Konser sonrasında imza ve fotoğraf ritüeli gerçekleşti. O an için fotoğraf çektirmeye fırsat bulamayan Gölcüklü dinleyicilerimiz yazı sonunda kendi fotoğraflarını bulabilirler belki.

Daha sonra üstümüzü değiştirdik ve tesisten ayrıldık. Yolda mola vere vere geldik. Güzel bir konser gününü daha noktaladık. Tüm Gölcük dinleyicisine teşekkürler.

Bu arada Birsen Tezer ve ekip müzisyenleri olarak 3. turnemizin ayakları olan; Alanya, Antalya, İzmir, İstanbul ve Gölcük'teki konserlerimizin öncesinden ve sonrasından derlenen görüntüleri, 'Değirmenler' eşliğinde, yine kışın yaptığımız 2. turnemizin görüntülerini ise 'Çal Kapımı' eşliğinde yazı sonundaki video-mix'lerden izleyebilirsiniz.

Nisan ayı 'Birsen Tezer' ve 'Tunç Öndemir Taxi Band' programı belli olduğunda yine buradan ve 'Tunç Öndemir Facebook Page'ten paylaşacağım.

Yukarıda Taxi Band program yazısında görüşmek üzere...































6 yorum:

  1. Şanslı 160 kişiyi tebrikler:)
    Bu arada twitter'da programda Bursa görünüyor. Yanlış mı anladım?

    YanıtlaSil
  2. Doğru görünüyor, aşağıdaki linkte ziyaretçi defterine size cevaben bir açıklama yazmıştım. Göz atabilirsiniz.
    Sevgiler;
    http://www.a-free-guestbook.com/guestbook.php?username=tunch/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba tekrar, cepten bakamadım şu anda. En kısa zamanda bakarım. İlginize çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim. görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  5. Baktım: 27 nisan yazmışsınız ama kesin değilmiş. Durum netleşti mi?

    YanıtlaSil
  6. Bursa 'Resimli Bar' konseri şu an için kesinleşmiş olarak görünüyor. Muhtemel değişiklikleri http://www.facebook.com/ondemir.tunc sayfasından takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil