. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

9 Ağustos 2012 Perşembe

'BİRSEN TEZER & Ekip' Live! - 2012 Yaz - 5. Turne 1. Ayak; Hi-Jazz/ANTALYA




Merhaba.
Biraz geç kalmakla birlikte Birsen Tezer 5. turnesinin yazısını yeni vakit bulabildiğim için anca yazabiliyorum.

9 Temmuz günü Sabiha Gökçen'nden diğer gitarcımız Emre ile Antalya'ya doğru yola çıktık. Menajerimiz Koray ve Birsen, Bodrum'dan özel araçla yola çıkmışlardı ve Antalya'da bizi bekliyorlardı. İndikten sonra otelimize geldik. Ardından çalacağımız mekan olan Hi-Jazz Bar'a gidip soundcheck'imizi tamamladık. Saat 23.00 gibi programımıza başladık. Bizi özleyen ve ulaşabilen Antalyalı dinleyicilerimi ile hasret giderdik. Ben de ne zamandır benimle görüşmek isteyen ama karşılıklı fırsat bulamadığımız arkadaşlarla görüşebildim.
Konser sonrası dinleyicilerimiz bizlerle fotoğraf çektirdiler ve Birsen'e cd-poster imzalttılar.

Mekanda seslerimiz sistemin elverdiği ölçüde idi. Çok çok iyi bir sound ile çaldığımız söylenemez ama çok da  kötü değildi. Yine biraz konuşan arkadaşlar vardı, eksik olmasınlar. Bizim müziğimizin nasıl dinlenmesi gerektiğini şehir şehir dolaşarak anlatmamız gerekecek anlaşılan. Bunun dışında bence mekan böyle organizasyonlar için uygun değil. Daha büyük ve plan olarak daha biçimli bir mekana geçerseler daha iyi olur diye düşünüyorum. Mantalite ise ismi gibi değildi maalesef.

Yemekten sonra Mevlana adında dev bir çorbacıya gittik. Ardından otelimize döndük. Ertesi sabah yola koyulacağımız için rahat bir uyku için istirahat haline geçtik.

Konserle ilgili fotoğrafları ve dinleyicilerimizden Gökçe Aktuğ'un çektiği bir videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Antalya seyircisi ile tekrar görüşmek üzere...
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder