. * ZIYARETÇİ DEFTERİ İÇİN TIKLAYIN

29 Nisan 2012 Pazar

Birsen Tezer Live! Bursa/Resimli Bar - 27 Nisan 2012 Cuma-


 
Merhaba
27 Nisan Cuma akşam Bursa Resimli Bar'daydık. Bir önceki gün İzmir Bios'ta çalmıştık. Biraz bunun yorgunluğunu yaşayan ekibimiz, konser minibüsü ile öğleden sonra İzmir'den yola çıktı ve akşamüstü Resimli'de oldu. Ben sabaha karşı İzmir'den İstanbul'a dönmüş, işe yetişmiş ve akşam iş çıkışı tekrar Bursa'ya otobüsle gelmiştim. Benim için değişiklik oldu diyebilirim. Önce şehirlerarası otobüs yolculuğu ve ardından şehir içi Bursa Belediyesi'ne ait  uzun bir belediye otobüsü yolculuğu sonrası ben de Resimli'ye vardım. İtiraf etmeliyim ki ayakta uyuyordum. Geldiğimde ekip soundcheck yapıyordu. Hemen dahil oldum. Bir süre uğraştıktan sonra dengeli bir sound çıktı diyebilirim. Gece boyunca da pek bir sorunla karşılaşmadık. Saat epey geç olmuştu. Akşam yemeği için bir arkadaş bizi aldı ve ekipçe Görükle tarafında sadece öğrencilerin yaşadığını düşündüğüm nefis bir öğrenci kasabasına getirdi. 'The Doors Cafe' isimli bir yerde akşam yemeği yedik. Cafede çalışan arkadaşlar meğerse bizim Cihan albümünü çalarlarmış hep. Birsen Tezer'i çok severlermiş. Bizi güzel yemekleriyle ağırladılar ve fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. 

Yemek sonrası Resimli'ye geri döndük. Kulisimize çekildik ve konser saatini beklemeye koyulduk. Konser saati yaklaştığında seyircimiz Resimli'yi doldurmuştu. Fazla gecikmeden sahnedeki yerlerimizi aldık. Seyircimiz bizi coşkuyla karşıladı. Tüm şarkılarımıza eşlik etti. Hatta Birsen bazen şarkıları sırf seyircilere bıraktı. Bursa'da ekipçe 3. konserimizdi. Daha önce çaldığımız mekanlardan çok keyif alamamıştık açıkçası. Fakat bu konserden ve seyirciden kendi adıma ben büyük keyif aldım. Tüm bu anlarla ilgili kısa video-mix'i yazı sonunda bulabilirsiniz.

'Cihan' albüm parçalarını ve Gürol abinin 'Şelpe' parçasını çaldıktan sonra ara verdik. Arada blog yazılarımın yakın takipçisi @MutluEller beni buldu ve biraz sohbet ettik. Daha sonra kendisi fotoğraf ve video da çekti sağolsun, buradan da teşekkür ederim ve aşağıda paylaştığımı da söyleyeyim.

İkinci sete alışıldığı üzere Birsen ve ben yine birlikte çıktık. Bir İlhan Şeşen-Birsen Tezer düeti olan, 'Aşk üzerine söylenmemiş her şey' filminin aynı adlı soundtrack'ini yine düet olarak seslendirdik. Bir sonraki parçamız ise bir Hüsnü Arkan-Birsen Tezer düeti olan ve Hüsnü Arkan'ın 'Solo' isimli albümünde yer alan 'Hoş geldin' idi. Bu parçadan sonra ekibimiz yerini aldı. Tüm Cihan albüm parçalarını, Gürol abinin 108'ini ve Ortaçgil'den parçalar söyledikten sonra Birsen kanun faslına geçti. Klasik bir final yaparak 'Çığlık çığlığa' ile bitirdik. Bir gece önce İzmir'de Kör kuyular'ı çaldığımızdan ve bir kaç geveze dinleyici yüzünden yarıda kestiğimizden bahsetmiştim bir önceki yazımda. İşte enteresandır, seyircimiz daha 24 saat dolmadan videoyu izlemiş ve aynı şarkıyı istek yapmıştı. Ama çaldık mı çalmadık mı yemin ederim hatırlayamıyorum :)

Sahneden indikten sonra fotoğraf ve imza ritüeli başladı. Seyircimiz kulise akın etti. Bolca fotoğraf çektirdiler. Foto makineleri yanında olmayan arkadaşlar aşağıdan fotolarını indirebilirler.

Güzel bir geceyi seyircimizin yoğun ilgi ve tezahuratıyla tamamladık. Keyifli bir Bursa konseri oldu. 
O akşam orada bulunan herkese teşekkürler.

Geceyle ilgili kısa video-mix'i, 'Birsen Tezer ve Ekip Müzisyenleri "Cihan" Albüm Konserleri 4. Turnesi' Video-mix'ini ve fotoğrafları yazı sonunda bulabilirsiniz.


Bir sonraki konser yazısında görüşmek üzere.




























Birsen Tezer Live! - İzmir Bios - 26 Nisan 2012- Perşembe


Merhaba
26 Nisan Perşembe akşamı İzmir Bios'taydık. 'Birsen Tezer Cihan Albüm Konserleri 4. Turne'sinin 5. ayağıydı.

Yoğun iki günün beni beklediği bir sürece girmiştim. Ekip gece 03.00'te İstanbul'dan yola çıktı. Turnelerimizin değişmez servisi Sezai abi, arkadaşlarımızı tüm ekipmanla birlikte İzmir'e götürmek için yola koyuldu. Takip edenler artık biliyorlar; ben özel bir okulda gitar ve orkestra dalında müzik öğretmeniyim. Bu yüzden okul saati bitmeden İstanbul dışı işlere ekiple birlikte gidemiyorum. İzmir konseri için de bu geçerliydi. Okul bittikten sonra 18.30'da Sabiha Gökçen'den kalkan uçakla İzmir'e geldim. Direkt olarak Bios'a gittim. Üstümü değiştim, okul kıyafetinden kurtuldum ve ilk iş olarak soundcheck'imi yaptım. Rodimiz Cevdet abi eksik olmasın, ilk kez diğer nylon telli gitarımı ve tuner'ımı almayı unutmuş, sadece Epiphone Dot'u getirmişti. Zoom 707-2 processor ve Dot ile çaldım bütün gece. Akustiğe yakın bir sound için tonmasiter arkadaş Tolga ile bayağı bir uğraştık. Ardından istediğim seviye ve dengelere ulaştıktan sonra bitirdik. 

Gece yalnızca 2 saat için uyayabileceğim otelimin yerini gidip gördükten sonra, konser öncesi değişmez demlenme mekanımız A6'nın yolunu tuttum. Birsen, Gürol abi ve Birsen'in arkadaşları Koto, Süleyman abi falan mükellef bir sofra donatmış yemek yiyorlardı. Hemen onlara dahil oldum. Daha sonra Birsen hazırlanmak için ayrıldı. Biz de Gürol abi ile biraz sohbet edip ardından mekana doğru İzmir sokaklarında yola koyulduk.

Konser saati yaklaştığında alıştığım kalabalığı göremedim mekanda. Bu aralar İzmir'de öyle sık konser verdik ki (6 konser),  aslında bu duruma şaşırmamam lazımdı. Daha sonradan ortam bayağı bir kalabalıklaştı, seyircimiz bir öncekiler kadar olmasa da Bios'u doldurdu. Bunda yaklaşan yaz mevsiminin, havanın sıcak ve dışarıda oturulabilir olmasının elbette çok etkisi var. Her şehirde ve konserde bu böyledir. 

Konser saatini biraz geçtikten sonra sahne aldık. Seyircimiz yine Birsen'i alkışlarla karşıladı. Albüm parçalarından isteklerde bulundular, şarkılarımıza bir ağızdan eşilik ettiler. Birsen'in arkadaşları da hemen benim önümde yerlerini almışlardı. Cihan'dan parçalar çaldık. Gürol abinin 'Şelpe'sini çaldık. 45-50 dk. kadar sonra ara verdik. 

2. sete yine Birsen ve ben birlikte çıktık. Bir İlhan Şeşen-Birsen Tezer düeti olan 'Aşk üzerine söylenmemiş her şey' ve Hüsnü Arkan-Birsen Tezer düeti olan 'Hoş geldin'i seslendirdik. İlk şarkıyı dinleyici arkadaşlarımızdan @iizmir videoya almış. Ben de aşağıda paylaştım. Bu arada kendisine çektiği fotolar için de teşekkür ederim. Hatta bir tanesini şu an Twitter'da profil fotosu olarak kullanıyorum :)  

Bu sette hem seyircimiz hem de biz daha keyifliydik. Tüm albüm parçalarımızı, Ortaçgil parçalarını ve Gürol Ağırbaş'ın parçalarını çaldık. Daha sonra Birsen kanun faslına geçti. Seyircilerimizden daha öncesinden çaldığımızı bildiklerini düşündüğüm 'Kör kuyular' şarkısı isteği geldi. Birsen kırmadı ve ikimiz bu parçayı çalmaya başladık. Ancak yine çenesi düşük arkadaşlar yüzünden Birsen parçayı yarıda kesti. Bir kez daha müthiş derecede konsantrasyon bozan bu kişiler, bir şeyler dinlemek isteyenleri üzmüş oldu.


Konser büyük resimde keyifli geçti diyebilirim. Seyircilerimizin bizi iyi takip her hallerinden belli. O kadar ki sahneden inip yorgunluğu atmayı planladığınız bir anda 'Kilo almışsınız, bir an önce zayıflayın bizce' diyecek kadar içimizde olabiliyorlar mesela :) Bu da güzel. Daim olsun...

Sabah okulda toplantıya yetişeceğim için hemen otele döndüm. 2 saat kadar uyuduktan sonra kalkıp hazırlandım ve 06.30'daki İstanbul uçağına yetiştim. Tam gün okulda çalışıp akşamki Bursa konserine yetişmem gerekiyordu. Tuhaf ama 2 saatlik uyku her konserdeki gibi yetmişti sanki bana. Sanırım alışkanlık yaptı :)

Orada bulunan herkese teşekkürler. Geceyle ilgili video ve fotoları aşağıda bulabilirsiniz.

Yukarıda Bursa konser yazısında görüşmek üzere.
















Birsen Tezer Live! - KargART - Kadıköy/İstanbul - 21 Nisan 2012 Cumartesi

Merhaba
21 Nisan Cumartesi akşamı İstanbul Kargart'taydık. 'Birsen Tezer Cihan Albüm Konserleri 4. Turnesi'nin, 2. İstanbul ayağı konseriydi. Ne zamandır Anadolu Yakası'nda çalmıyorduk. Ben hem bu yakada oturduğumdan hem de Karga vakit geçirdiğim bir sokakta olduğu için, buralarda çalmayı uzun zamandır istiyordum. 
Güzel bir konser günü olacağı belliydi. Güne bu hevesle başladım. C.tesi günü özel derslerim var ve erken kalkarak onları bir hışımla hallettim, akşam için beklemeye başladım. Tam evden çıkarken şiddetli bir yağmur başladı. Hava da sıcaktı. Hem cumartesi, hem nisan havası, hem yağmur iyi konser olacağına işarettir aslında.

Karga'da daha önce çalmamıştık. Bundan yıllar önce açıldığı gün bile oradaydım ama çalmak nasip olmamıştı. Zaten canlı işler orada yeni başladı sayılır. Hep de iyi şeyler yapıldığı için bir sorun yoktu.

Sonudcheck için mekana geldim. Rodimiz Cevdet abi set-up'ımı hazırlamıştı. Uzun uzun soundcheck yaptım. Keyifli bir akşam geçirmek istiyordum ve sesten memnun olmam şarttı. Hatta tonmaister arkadaş yemek yemeye gitti, ben yine de seslerime bakmaya devam ettim. Sonunda istediğim seviye ve dengelere ulaştım. Tüm gece boyunca da ekip seslerden memnundu diyebilirim.

İşlerimi bitrdikten sonra Zuzu'yla aynı sokakta bulunan Zincir'de bir şeyler içmeye gittik. Hemen sonra menajerimiz Koray aradı ve sahne vaktinin geldiğini söyledi. Karga'ya yöneldik. En üst katta bulunan salona çıktığımda seyircilerin yerde oturduğunu gördüm, çok şaşırdım. Meğerse orada öyle bir düzen varmış. Sıcak bir ortam oluşmuştu. Girişte önceden Liman Kahvesi'nden tanıdığım Murat biletleri kesiyordu ve gelen herkesi yer kalmadı diyerek geri çeviriyordu. Gerçekten de salon tıklım tıklımdı. Her ne kadar yerde oturmak insanlara bir süre sonra zor gelmeye başlasa da görmek istediğim manzara bu doluluk ve bu rahatlıktı açıkçası. Tek bir detay; herkes yerlerde olduğu için içki servisi çok aksıyor. İnsanlar müzik dinlerken ara olmadan tuvalete gidemiyor veya içki alamıyor. Karga bunlara da çözüm bulursa dinleti konusunda bu yakanın tek mekanı olmaya aday.

Sahneden hemen önce kuliste neşeli bir kaç dakika geçirdikten sonra yine keyifle sahnedeki yerimi aldım. Kızına ders verdiğim Haydar abi ve eşi Türkan abla ile arkadaşları en başta olmak üzere seyirci ile karşı karşıyaydık. Bu durum hoşuma gitmişti doğrusu. Ardından arkadaşlar ve Birsen de geldi ve konsere başladık.  Cihan albüm parçalarından, Gürol abi'nin 'Şelpe'sine kadar bir çok parça çaldık. Seyircimiz pür dikkat bizi izledi, şarkılara eşlik etti,  albüm parçalarından istekler yaptı. 45 dk. kadar sonra ara verdik. Arada insanlar kan gitmeyen bacaklarını dinlendirdiler :) Ayağa kalkıp öyle beklediler ve daha sonra da ayakta izleyenler oldu zaten.

2. sete Birsen ve ben yine birlikte çıktık ve bir İlhan Şeşen-Birsen Tezer düeti olan ve ikinci albümümüzde de yer alacak 'Aşk üzerine söylenmemiş her şey' ile, Hüsnü Arkan-Birsen Tezer düeti olan ve Hüsnü Arkan'ın 'Solo' isimli albümünde yer alan 'Hoş geldin'i birlikte seslendirdik. Daha sonra 'Cihan' albüm parçalarımızdan, Ortaçgil'den ve Gürol Ağırbaş'ın 'Bas Şarkıları' albümünden parçalar seslendirdik. Kanun faslından sonra son parçamız 'Çığlık çığlığa' ile programımızı bitirdik.

Seyircimiz keyifliydi ancak Tiwitter'da yine konserde konuşanlar olduğu, diğer dinleyenlerin ise bu durumdan rahatsız oldukları konusunda şikayetlere rastladım. Bu konudaki uzunca düşüncelerimi ve bu tür müzik yapan ekiplerin nasıl dinlenmesi gerektiği konusunda yazdıklarımı, en son verdiğimiz Mask konserinden sonra paylaştıklarımda bulabilirsiniz.

Konserden sonra kuliste bizi dinlemeye gelen yakın dostlarımızla epey bir vakit geçirdik. Daha sonra bir tek  Emre, Yelda, Zuzu ve ben kaldık. Keyifle, geçen yaz Bodrum'da yaptığımız programlarda başımızdan geçenleri hatırlayıp uzun uzun güldük, eğlendik. Ardından yine Zincir'e gidip orada sohbetimize devam ettik.
Benim açımdan çok keyfili bir geceydi. 

O akşam orada bulunan tüm dinleyicilerimize teşekkürler. Geceyle ilgili fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Yukarıda turnenin son ayakları olan İzmir ve Bursa konser yazılarında görüşmek üzere.








Birsen Tezer Live! -Haymatlos/Beyoğlu- 20 Nisan 2012 Cuma



Merhaba
20 Nisan Cuma gecesi Beyoğlu Haymatlos'taydık. Eskişehir ve Ankara konserlerinin yorgunluğunu atmadan bugün ve yarın iki konser yapacak olmak biraz yoracak olsa da, sevenlerle bir arada olmak buna değiyordu açıkçası. İşten çıktıktan sonra direkt olarak Haymatlos'a geldim ve soundcheck'e yetiştim. Beyoğlu aşırı kalabalıktı. Hava çok güzel ve ılıktı. Rodimiz Cevdet abi sahnemizi ve gitar setup'ını hazırlamştı. Üst katta Flamenko dans partisi falan vardı herhalde ki, boş salonda seslerimize bakmak neredeyse mümkün olmadı, keza salon başımıza inecek diye 4-5 kez ciddi endişe duydum. Haymatlos'tan çok zor sound çıkarıyoruz. Bu sefer de bayağı bir zorlandık ama uzun zamandır ilk kez tüm gece boyunca sesler idare eder seviyedeydi. 

Konser vaktine kadar kuliste vakit geçirdim. Biraz sarkıtarak konserimize çıktık. Seyircimiz salonu tıklım tıklım doldurmuş olmasa da yine de içerisi iyiydi. Değirmenler'le başladık. Üzerimde ciddi olarak Eskişehir ve Ankara konserinin yorgunluğunu hissediyordum. Cihan albüm parçalarını, Gürol abinin 'Şelpe'sini ve Ortaçgil'den 'Aşk var mı'yı çaldıktan sonra ara verdik. 
'2. sete Birsen ve ben birlikte çıktık. 'Aşk üzerine söylenmemiş her şey' ve 'Hoş geldin'i  düet olarak seslendirdik. Daha sonra ekip arkadaşlarımız da geldi ve geri kalan albüm parçalarını da seslendirerek 'Çığlık çığlığa' ile konseri tamamladık. Konserde biraz çenesi düşük arkadaşlar da vardı. Eğer yazımı okuyorlarsa bu arkadaşları sükunete davet ettiğimi söylemek isterim. 
O gece bir de üzücü bir haber aldık. Ayten Alpman'ın öldüğünü öğrendik. Sahnede onun anısına 'Tek başına' isimli şarkısını seslendirdik. Videosunu aşağıya ekledim. Kendisine de buradan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Konser sonrası kuliste biraz vakit geçirdikten sonra Cevdet abinin arabasıyla eve döndüm. Konserden 2 hafta kadar bir süre geçti ve yoğunluktan bu satırları ancak yazabildiğimden fazla da detay hatırlamıyorum açıkçası :)
Orada olan herkese sevgiler.

Yukarıda Karga konser yazısında görüşmek üzere. Geceyle ilgili fotoları aşağıda bulabilirsiniz. 
 










22 Nisan 2012 Pazar

Birsen Tezer Live! - Telwe/ Ankara -19 Nisan 2012-

Merhaba.
19 Nisan Perşembe gecesi Ankara Telwe'deydik. Ankara'da ekipçe 4., Telwe'deki 3. konserimizdi.
Bir gün önceki Eskişehir konserinden çıkıp İstanbul'a okula gelmiş ve koca gün ders anlatmıştım. Uykusuz bir şekilde geçirdiğim günün akşamında Ankara konserine yetişmek için Sabiha Gökçen'den kalkacak uçağıma doğru yola koyuldum. Bir gün öncesinden kalan fırtınalı hava biraz tedirgin etse de rahat bir uçak yolculuğu sonrası Ankara'ya vardım. İnsanın iyi bilmediği bir şehirde sora sora biryerleri bulması çok zevkli oluyor. Havaş beni Ulus'ta bıraktı. Taksiler akşam trafiği nedeniyle beni almayınca metronun yolunu tuttum. Kızılay'a geldim ve Yüksel'in oradan sonra, biraz içgüdü ile, biraz da açtığım telefon yardımıyla mekanı buldum. Şimdi diyeceksiniz ki "Dördüncü kez geliyorsun hala öğrenemedin mi be adam? " Ya konser minibüsü ile geliyoruz ya da uçaktan sonra konser minibüsü bizi alıyor. Böyle sokak sokak dolaşa dolaşa gelmedim hiç. Ankara'yı çok severim ben. Çok gençken her hafta sonu Ankara'daydım. Tunalı trafiğe kapanırdı ve biz yolun ortasında gitar muhabbeti yapardık. İstanbul'dan 5-10 arkadaş gide gele oralı insanlarla arkadaş olmuştuk. Güzel hatırlarım vardır.

Her neyse, mekana girdiğimde bizim ekibin yemek yediğini gördüm. İlk iş olarak kendi souncheckimi yaptım. Eskişehir haricinde hem Takamine gitarı hem de Epiphone Dot'u ve zoom kullandığım için soundcheck'im biraz uzun sürdü. Fakat sound çıktı. Gece boyunca da güzeldi diyebilirim. Ankara konserinde bas gitarda İlker Özalp, davulda Derin Bayhan bizimleydi. Gürol Ağırbaş ve Emre Günaydın'ın konserleri vardı.

Daha sonra kuliste sahne vaktini beklemeye başladık. Ankara'da tanıştığımız arkadaşlardan @basaksavasci, @SedefBedir, @ceydakap ' tan başalayarak seyircilerimiz mekanı doldurmaya başladı. Arkadaşım Gizem'in akrabası olan Aslı ve arkadaşı da konserdeydi. Sahne saati geldiğinde mekan tam anlamıyla tıklım tıklımdı. 
Ben Ankara seyricisini çok seviyorum kendi adıma. Böyle şeylere değer verircesine konserleri boş bırakmazlar, eskiden çalıştığım bazı işlerden de bilirim. 

Konserimize başladık. Seyircimiz Birsen'i alkışlarla karşıladı, bir ağızdan şarkıları söylediler. Karşılıklı keyifleştik ve 45 dk. kadar çaldıktan sonra ara verdik. Ara sonrası sahneye ben ve Birsen birlikte çıktık. Bir Hüsnü Arkan-Birsen Tezer düeti olan Hoş geldin'i ve Birsen'in 2. albümde İlhan Şeşen ile düet olarak söyleyeceği 'Aşk üzerine söylenmemiş her şey' filminin aynı adlı soundtrack'ini yine düet olarak söyledik. Seyircimiz yine şarkılarımıza eşlik etti. Tüm Cihan  albümünü ve Ortaçgil'den parçaları çaldıktan sonra Birsen kanun faslına geçti. Ardından Çığlık çığlığa ile Ankara konserimizi bitirdik.

Seyircimiz geçen konserde olduğu gibi yine kulise akın etti. Albümü imzalattılar, bol bol fotoğraf çektirdiler.  
Şimdi burada Ankaralı dinleyici arkadaşımız @bersankayikci'nın güzel ve anlamlı (*) hediyesinden bahsetmemek olmaz :) Kendisi Birsen'i, beni ve kendisini resmetmiş. Ellerimizde çalgılarımızla, isimlerimizle birlikte bizi çizdiği bir poster hazırlamış. İkimize de verdi ve kendine de imzalattı. Şöyle söyleyeyim; 22 senelik sahne hayatım boyunca aldığım en anlamlı hediyeydi. O an için belli edebildim mi bilmiyorum ama bu böyle. Çünkü kısaca şöyle bir anekdot geçeyim; bundan çok çok uzun yıllar önce ben daha gitara yeni başlamışken, çok sevdiğim bir Alman müzik topluluğuna Türkiye'deki fan kulüplerini kurmak için sürekli mektup yazardım. Onlar bu fan kulüp işlerini kabul ettikten sonra kendi çapımda faaliyetlere başladım. Bir gün onlara solistin, gitaristin ve benim olduğum bir resim çizerek gönderdim. Resme öyle çok özendim ki anlatamam. Gitarist gönderdiğim resmi görmüş, duygulanmış ve kendi el yazısıyla bir cevap yazmıştı. Gelen mektupta aynen şöyle yazıyordu; (*) "Uzun zamandır sahnedeyim ama aldığım en anlamlı hediye bu. Madem müzikle uğraşıyorsun, müzisyen olmak istiyorsun, dilerim müzisyen olursun ve bu senin de bir gün başına gelir. Beni ancak o zaman anlayabilirsin..."
O akşam Ankara'da O'nu anladım. Berşan'a bir kez daha teşekkürler...
Kuliste foto ve imza faslı bittikten ve rodimiz Cevdet abi tüm eşyamızı topladıktan sonra değişmez konser servisimiz Sezai abinin kaptanlığında İstanbul'a dönüş yoluna koyulduk. Sabah iner inmez İstanbul'da okulda derse gireceğim için bir an önce uyumak için can attım doğrusu. Ekip çorba içerken ben minibüs koltuğunda rüyaya dalmıştım bile. 

Bir detayı anlatmadan bitirmeyeyim; ben uyurken mola vermişiz. Tuhaf bir yerdi. Karanlık ve çimenlikti. Uyku sersemi gözümü açtığımda pencereden ak sakallı beyaz giysili bir dedeyi otların üstünde namaz kılarken gördüm. Kafayı yediğimi düşünerek uyumaya devam ettim. Sonradan öğrendiğime göre onu herkes görmüş ve hakikaten dedecik sabah namazını kılıp seccadeyi toplayıp dinlenme tesisilerinde çalışmaya devam etmiş. Allah uzun ömür versin dedecim :)



Ankara seyircisine gönülden teşekkürler. Umarız en kısa zamanda yine görüşürüz. 
Not 1: Fotoğraflarını soran arkadaşlar aşağıya eklediğim fotolar arasından kendilerini bulabilirler  :) Bir de mini video olacak...


Not 2:  Biz de sizi seviyoruz ;)